Försäkringar anpassade för dig

När man blir pensionär förändras försäkringsskyddet. Försäkringar från arbetsgivare och fackförbund upphör och gäller oftast inte efter 65 år. Behovet upphör dock inte, snarare tvärtom, många har ett mer aktivt liv som pensionär än som yrkesverksam.

Som medlem i RPG erbjuds du liv- och olycksfallsförsäkring via vår samarbetspartner Söderberg & Partner. Den är förmånlig och du behöver inte fylla i någon hälsodeklaration när du ansöker om försäkring. Som ny medlem har du möjlighet att teckna både liv- och olycksfallsförsäkring utan kostnad de tre första månaderna. Du är dessutom försäkrad i samband med alla arrangemang som är anordnade av RPG. 

Du kan också ringa eller skicka e-post till vår partner och få personligt råd kring information om försäkringarna. 


Villkor RPG:s försäkringar 2021


RPG Ansökan- Förköpsinfo 2021

Villkor Nordeuropa 2021


Kontakt:

Söderberg & Partners 

Telefon: 060-14 40 40 

e-post:  rpg@soderbergpartners.seFör att teckna och behålla försäkringarna krävs medlemskap i RPG som förnyas varje år. 


Sakförsäkringar 


RPG:s medlemmar erbjuds hem- och bilförsäkring hos IF via Smart Senior. Medlemskap i Smart Senior ingår utan kostnad för medlemmar i RPG och du kontaktar Smart Senior för att aktivera rabatterna.

IF  

  • 13 % rabatt på hemförsäkring
  • 5 % rabatt på bilförsäkring
  • 13 % fritidshusförsäkring
  • 13 % villaförsäkring 


Du är försäkrad under RPG-möten

RPG har en olycksfallsförsäkring som omfattar deltagare på RPG-möten. Försäkringen gäller vid möten på en plats. Resor omfattas inte av försäkringen. Arrangeras bussresa i egen regi, är det medlemmens försäkring som gäller. RPG rekommenderar därför att vid längre resor vända sig till en professionell researrangör för att lägga upp resan. De som arrangerar paketresor omfattas av paketreselagen. Lagen lägger ett tungt ansvar på arrangören i händelse av skador i samband med paketresor.


To the top